top of page

Klicka för att redigera den här titeln

Avslappnande Healing 

En avlsappnande behandling där du har kläderna på och jag masserar med  lite tryck och energiöverföring Healing efter det .

ca 60 - 75 min

 under september - oktober 2022  ger du donation  

Att må ännu bättre...

Alla terapiformer, både de som jag jobbar med och de flesta andra, strävar mot samma mål

Att du ska bli en välmående, stark och fri människa!

Behandlingarna passar olika bra för olika människor och vad du tycker fungerar bäst, måste du känna in själv.

Det finns inget som passar alla, men det finns alltid någon form som du säkerligen kommer att känna passar dig bäst...

Healing

För att du ska må bra måste du vara i balans. Det finns många sätt att nå dit och bland de viktigaste är förstås de som är kända av det stora flertalet människor;

Att äta rätt och motionera regelbundet! Ibland kan det dock krävas mer än så.

Du är uppbyggd av energi och runt dig är det hela tiden ett flöde av energier i olika system. Precis som blod- och lymfsystem är dessa flöden viktiga delar för att du ska kunna vara frisk och må bra. Om dessa energiflöden, runt och i dig, stoppas av någon anledning kan det behövas att någon plockar bort blockeringarna så att flödet blir fritt igen. Detta kallas 'healing'. Anledningen till att denna typ av blockeringar uppstår kan t.ex. vara att någon känsla eller tanke inte bearbetats och därför tar mycket energi av dig (du blir trött eller får ont på något ställe i kroppen).

En healer ser människan som en komplett och levande person, bestående av mycket mer än en fysisk kropp!!

Healing kan ges på olika sätt.

Efter healingen har vi ett samtal om det som jag, och du, upplevt och vad som är viktigt att tänka på för just dig för att inte få tillbaka obalansen igen

Öka din självkänsla

Det finns flera sätt att återuppbygga ditt självkänsla. Ett av de viktigaste är att fokusera på din inställning. Inställning är helt enkelt en attitydfråga. Genom att fokusera på det positiva i ditt liv, kommer du sakta men säkert kunna återerövra din självkänsla.

Notera det som fungerar i ditt liv som är bra. - När din själv känsla är låg, är det lätt att älta med en hård negativ dialog. Det finns inget som är så förödande för självkänslan som att tala till sig själv i negativa termer. ”Gud vad jag är äcklig” ”Jag är verkligen blåst inte ens detta enkla kunde jag klara av”.

När din negativa dialog tar fart, stanna upp när du får tillfälle och gör en lista på de saker du är bra på, räkna om dina gamla framgångar och minns vad folk har sagt om dig som gjort att din självkänsla fyllts på. Du kan använda ord som \\\"glad, stark, smart, motståndskraftig, ambitiös\\\" eller vad du vill se dig som. Återvänd till din lista ofta när du känner dig nere.

Kom ihåg: \\\" Du blir som du tänker \\\".

Dela en a4 sida i två spalter. I den ena spalten noterar du din negativa inre dialog, sen byter du ut din negativa inre dialog som \\\" jag klarar inte det eller jag är inte tillräckligt bra\\\" mot ord som \\\" jag kan detta\\\", \\\"jag är lyckad\\\" eller \\\"jag har det som krävs\\\". Du kan säkert uppleva att det känns konstigt först i början men om du gör denna övning kommer ditt sinne fokusera på dem och börja tro på dem.

Det är också viktigt att du släpper det som du inte kan påverka – sätt gamla misstag i perspektiv. Du kan inte ändra det som hände, men du kan ändra ditt sätt att tänka på det som inträffat. Gör de ändringar som du behöver och ge dig själv ett löfte att från och med nu behandla saker annorlunda i framtiden. När du gör misstag i framtiden, låt inte saker bli förstorade. Inse att andra människor har dåliga dagar, och låt det passera. Fokusera på det som är positivt i ditt liv.

Sluta vara perfekt. – Genom att tänka att du måste göra allt perfekt, gör du så att din själv känsla minskar. Undvik ordet ”måste” och ”borde” för att möta din vision av perfektionism. I Bestäm istället att saker är bra som de är och sluta oroa dig över det. Vad du bestämmer dig för att ändra din interna dialog till \\\"jag vill\\\" \\\" jag kan\\\" eller ”jag väljer att” . Genom att tillåta dig själv att inte vara perfekt växer din självkänsla för att du accepterar dig själv.

Göra förändringar – om det är något du vill förändra sluta förhala och gör något åt saken .

Gå till handling Övertänkande och malande kommer bara göra dina problem värre och drar ner dig. Besluta dig för vad som ska ändras och bryt ner det till små bitar. Dagliga små mål som du kan uppnå kommer ge dig en känsla av syfte, en fortlöpande känsla av välbefinnande och ökat själv känsla. Du kan se dig själv röra dig i en positiv riktning och blir inte överväldigad.

Växelverkan med andra. – Det är också en bra ide att spendera tid med vänner som har en positiv inverkan på dig. Dom kan öka ditt humör och ge dig olika perspektiv på din situation. Riktiga vänner ser alltid det bra i dig. När de ger dig en komplimang så tro på det de säger. Var inte rädd att själv ge komplimanger eller att göra något snällt för någon annan. Genom att göra något för någon annan så kan du öka din själv aktning genom att fokusera utanför dig själv, genom att veta att du gjort någon glad.

Men mest av allt kom ihåg att du har valmöjligheter i livet. Du kan välja att vara nöjd med vem du är nu i dag. Din inre frid, själv aktning och ditt själv förtroende bestämmer din framgång inte vad andra tänker om dig. Kom ihåg att du är värdefull precis som du är.

bottom of page