top of page

Klicka för att redigera den här titeln

Prislista

Djupavslappnande behandling  Blandning av massage akupressur och energiöverföring healing

ca 30 min 400:-

ca 45 min 650 :-

ca 60 min 750:-

ca 75 min 850:-

ca 90 min 950:-Energiöverföring Healing

ca 60- min 650:-

Crystalbed


30 min 300 : -

45 min 400:-

Boka Syogra Massage

   30 min – 45 min 350:- -400:-

ryggmassage med infraröd värmeakupressur

Behandlingen utförs på en massagebänk, är ca 70 grader varma lavastenar rör sig upp och ner längs ryggen och benen enligt ett för installerat program.

Du får får du en neuromuskulär ryggbehandling som påminner om vanlig massage komplettart med akupressur metoden. Samtidigt som du ligger och njuter av infrarödvärme behandlas du av rullande jadestenar från atlas- till svanskotan i temperaturer mellan 40 och 70 grader. Förutom en snabb avslappning förbättras samspelet mellan kotor, muskler och ledband i den grad att ansiktslyft kan vara möjligt med enbart naturlig samspel mellan blodcirkulation, avslappnade rygg- och nackmuskler. Som bonus sänks stressnivå i själen och i hela kroppen. Tack vare utvidgningen av ryggråden och nacken slappnar av ansiktsmuskler och du får en bra blodcirkulation på cellnivå.

Vad kan  det  30- 45 minuterna vara  bra för?

Tack vare den holistiska behandlingen ökar cirkulationen i huden, bindväven och musklerna. Detta hjälper till att på naturligt sätt lösa upp djupt liggande spänningar och blockeringar, där man oftast ser trött, rynkigt och gråaktig ut i hyn. Denna behandlingen påverkar hela kroppen, genom att arbeta bort spänningar och blockeringar, ökar energin

bottom of page